De Rozenjagers Eerde

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Het indoorseizoen is weer begonnen

24-09-2006


Voor de schutters van De Rozenjagers Eerde is het indoor seizoen weer begonnen. De rozenjagers nemen met een compound en drie recurve teams deel aan de competitie van 7 wedstrijden waarbij 30 pijlen over een afstand van 18 meter worden geschoten.

Het compound team, bestaande uit Fred van Zutphen, Gerard van der Aalst, Peter Buijssen en Paul Kok heeft afgelopen Dinsdag de eerste wedstrijd tegen Constantia uit Drunen gewonnen met 848 punten tegen 558.

Ook het eerste recurve team, bestaande uit Xander Holl, Johan van der Oord, Theo van der Zanden en Gerly van der Vleuten, heeft de eerste wedstrijd tegen HBS Boxtel gewonnen met 784 tegen 763 punten. Het tweede recurve team, waarin Hans van de Meerakker, Paul van der Aalst, Gerard Donkers en Paul van Veen schoten heeft de wedstrijd met 751 tegen 622 punten winnend afgesloten. Het derde recurve team bestaat uit Jan van Haaren, Tom Geerts, Henri van de Linden en Brian van Zanten. Helaas heeft dit team de wedstrijd niet kunnen winnen. Al met al zijn De Rozenjagers dit seizoen goed van start gegaan.