De Rozenjagers Eerde

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Het Indoor seizoen is alweer bijna halverwege

21 oktober 2008 - Stadskrant Veghel

 

Voor de schutters van De Rozenjagers Eerde is het indoor seizoen alweer even begonnen. De Rozenjagers nemen met een compound en twee recurve teams deel aan de competitie. Deze competitie bestaat uit 7 wedstrijden waarbij 30 pijlen geschoten worden over een afstand van 18 meter.
Het compound team, bestaande uit Gerard van der Aalst, Peter Buijssen, Bas van de Burgt en Gerly van der Vleuten, heeft tot nu toe alle wedstrijden weten te winnen. Gerly van der Vleuten schoot tijdens de tweede wedstrijd de tot nu toe hoogste score van het team, 283 punten.
Het eerste recurve team, bestaande uit Xander Holl, Remko van de Meerakker, Gerard Donkers en Paul van der Aalst, staat na drie geschoten wedstrijden op een gedeelde tweede plaats met het eerste team van Concordia uit St. Oedenrode. Tijdens de tweede wedstrijd schoot Remko van de Meerakker 271 punten, dit is tot nu toe de hoogste score van het team.
Het tweede recurve team bestaat uit de volgende vier schutters; Hans van de Meerakker, Theo van de Zanden, Brian van Zanten en Robin van Houtum. Dit team staat na drie geschoten wedstrijden samen met het tweede team van Ontspanning uit St. Oedenrode, op een gedeelde eerste plaats in de C-klasse. Hans van de Meerakker schoot tijdens de tweede wedstrijd de tot nu toe hoogste score van dit team, 254 punten.

 

 

viagra